Laat het reserveren beginnen.Bestel je iPhone 8 en Apple Watch Series 3 nu alvast. Of koop ze vanaf 22 september bij de dichtstbijzijnde Apple Store.

Laat het reserveren beginnen.Bestel je iPhone 8 en Apple Watch Series 3 nu alvast. Of koop ze vanaf 22 september bij de dichtstbijzijnde Apple Store.

4,7- en 5,5-inch Retina HD-displays. Een design gemaakt van het sterkste glas in een smartphone ooit. Water- en stofbestendig.1 Een 12-MP camera met 4K-video op iPhone 8. Twee 12-MP camera’s met Portretmodus, nieuwe Portretbelichting (bèta), en 4K-video op iPhone 8 Plus. A11 Bionic-chip. Draadloos opladen.2


iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn spat‑, water‑ en stofbestendig en voldoen aan bestendigheidsnorm IP67 volgens IEC‑standaard 60529 (getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‑, water‑ en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.


Compatibele draadloze oplaadmatten zijn afzonderlijk verkrijgbaar.


Apple Watch Series 3 (GPS) vereist iPhone 5s of nieuwer met iOS 11 of hoger. Apple Watch Series 3 voldoet aan de waterbestendigheidsnorm van 50 meter volgens ISO-norm 22810:2010. Dat betekent dat dit horloge geschikt is voor activiteiten in ondiep water, zoals zwemmen in zee of zwembad. Apple Watch Series 3 is echter niet geschikt voor duiken, waterskiën en andere activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden of onderdompeling in diep water.


iPhone X is vanaf 3 november verkrijgbaar.

Modellen en prijzen
iPhone X

We hebben altijd al een iPhone willen maken die één en al scherm is. Een iPhone waar je zo in opgaat dat je je er helemaal in verliest. Eentje die zo intelligent is dat hij reageert op een tikje, je stem of zelfs je blik. Met iPhone X hebben we dit doel nu bereikt. Welkom in de toekomst.