2018 Mesajları Yeni yıl mesajları

insan hayalleri olmadan yaşayamaz, yeni yılın hayallerinizin gerçeğe dönüşeceği bir yıl olması dileğiyle iyi yıllar. yeni yıl mesajları

Her yeni gelen yıl bizlere güzellikleri ile geliyor, gelecek olan bu yeni yılın güzelliklerinden nasibini almanı temennisiyle mutlu yıllar.


KardeşIiğin doğduğu, sevgiIerin birIeştiği, beIki durgun, beIki yorgun, yine de mutIu, yine de umutIu, yine de sevgi doIu nice yıIIara!


2018 yılında gönlünüzden sevgiler, yüzünüzden gülücükler eksin olmasın, mutluluğunuz daim olsun, yeni yılınız kutlu olsun.


Yeni yıl bizlerin umutlarını tazelemesi, sevgimizi çoğaltması ve mutluluğumuzu arttıracak bir yıl olsun. 2018 yılı hepimize kutlu olsun.


En durgun en mutsuz geçen günümüz yüzümüzden tebessümün eksik olduğu gündür. Yeni yılda yüzünüzden tebessüm, gönlünüzden sevgi eksik olmasın. Yeni yılınız kutlu olsun.


Savaşların, acı olayların 2017 yılı ile birlikte geride kalması, yeni yılın barış, sevgi ve kardeşlik getirmesi dileğiyle mutlu yıllar.


Sevgi esintilerini yüreğinizde hissedeceğiniz, hüzünlerin mutlulukla silineceği, umutlarınızın yaşamınız boyunca süreceği, başarı ve mutluluk dolu bir yıl geçirmeniz temennisiyle 2018 yılı sizlere sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle mutlu yıllar.


Yeni yıla sevenlerinizle, sevdiklerinizle, aşkınızla, aşıkınızla, kardeşinizle, dostunuzla birlikte neşeli girmeniz dileğiyle iyi yıllar.


Kutup yıldızı her zaman en parlak ve en uzak yıldızdır ama ne kadar uzak olursa olsun bize her zaman yolumuzu gösterir. Yeni yılda kutup yıldızı gibi umutlarınız olması dileğiyle mutlu yıllar.


Sabahtır beri arıyordum sana bir yılbaşı mesajı göndermek için o site, bu site dolaştım ama en güzelini Altunelma net ailesi buldum. İyi yıllar.


Nefes alıyorsan orada yaşam vardır, yaşamın olduğu her yerde de umut vardır. Yeni yılda umutlarınız bol yaşamınız umutlu olsun.


2018


Her yılbaşı gecesi bembeyaz kar yağar. Yağan bu karın eski yıldaki üzüntülerinizi, acılarınızı örtmesi yeni yıla bembeyaz bir sayfa açması dileğiyle iyi yıllar.


Bir yıl daha yaşlandık diye üzülmek yerine yep yeni bir yıla daha girmenin sevincini taşımalıyız yüreklerimizde yeni yılda sevinçleriniz bol olsun.


Sevgi bankasının mutluluk şubesinde, 2018 numaralı hesabınıza, 365 gün 6 saat daha aktarılmıştır. Umutlu ve mutlu bir şekilde harcamanız temennisiyle iyi yıllar


Anlamlı Sözler, Manalı sözler, Kısa Anlamlı Sözler, Güzel Sözler,


A  B  C  Ç  D  E  F  G  H  İ  K  L  M  N  O  P  R  S  Ş  T  U  Ü  V  Y  Z 

Aradığınız konunun ilk harfini tıklayarak ilgili anlamlı sözlere ulaşabilirsiniz.